fbpx

+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Duolife Vita C Body Scrub testradír, 200 ml

9010 Ft

- +
Cikkszám: DUO-KER-VTCBS Kategória: Címke:

Leírás

Vita C Body Scrub cukorradír áfonya részecskékkel gondoskodik a tisztításról és az elhalt bőr gyengéd hámlasztásáról. A peeling revitalizálja, kisimítja és selymesen simává és puhává varázsolja a bőrt. A receptben található bőrpuhító anyagoknak és az E-, C- és F-vitamin komplexet tartalmazó ECF Pro Nutri-FormTM formulának köszönhetően a kozmetikum hidratálja, táplálja a bőrt és javítja ennek rugalmasságát.

A legújabb kutatások1-4 igazolják az egészség és az önérzet, valamint a kinézet és a bőr állapota közötti közvetlen kapcsolatot. A bőr az emberi test egyik legnagyobb szerve, és számos fontos funkciót lát el, beleértve a káros külső tényezők elleni védelmet és a testhőmérséklet szabályozását. Azonban nem csak a fizikai védelme fontos. Az állapota és a megjelenése is fontos szempont. A tudományos kutatásoknak köszönhetően ma már tudjuk, hogy a bőr állapota szorosan összefügg általános egészségünkkel és közérzetünkkel. Az egészségtelen életmód, a stressz, a környezetszennyezés és a helytelen táplálkozás negatívan befolyásolhatja a bőr állapotát. Ezzel szemben az egészséges életmód, a megfelelő étrend és a rendszeres testmozgás, valamint a megfelelő bőrápolás segíthet megőrizni szép megjelenését. Mindez megerősíti, hogy az egészség és a jó közérzet szorosan összefügg a bőr megjelenésével, állapotával, ami mindennapi életünk fontos aspektusa, és érdemes odafigyelni rá.

Az általunk végrehajtott kutatásokat az egészség és a test ápolásának holisztikus megközelítése kezdeményezte. A kozmetikumokat a #DUOLIFEGoUP! szellemében módosítottuk. A továbbfejlesztett formuláknak köszönhetően a jelenlegi kozmetikai portfólió több hatóanyaggal gazdagodott, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb bőr- és hajápoláshoz, biztosítva azok szép megjelenését. Ez még nem minden, amit a #DUOLIFEGoUP! kínál a DUOLIFE kozmetikumai terén. A bőrpuhítókkal dúsított E-, C- és F-vitamin alapú ECF Pro 24/7 Nutri-Form™ Formulának köszönhetően a testradír gondoskodik a testbőr átfogó ápolásáról.

 

A Pro Vita C Body Scrub hatóanyagai a következők:

– E-, C- és F-vitamin komplex;
– áfonyamagok;
– shea vaj;
– édes mandula olaj;
– szójaolaj.

 

Ismerd meg a hatóanyagok működését!

E-, C- és F-vitamin komplex;
– antioxidáns hatás;
– védi a bőrt a korai öregedéstől;
– segít megőrizni a test bőrének fiatalságát.

Természetes áfonyamagok:
– hámlasztanak;
– gyengéden eltávolítják az elhalt bőrsejteket.

Shea vaj:
– erős hidratáló tulajdonsággal rendelkezik;
– regenerálja a test bőrét.

Édes mandulaolaj:
– regenerálja a test bőrét;
– hozzájárul a test bőrének hidratálásához;
– táplálja és selymesen simává varázsolja a bőrt.

Szójaolaj:
– simító tulajdonsággal rendelkezik;
– hozzájárul a bőr rugalmasabbá tételéhez;
– intenzíven hidratál.

A “szépség vitaminokban” (E, C és F) gazdag Pro Vita C Body Scrub testradír tökéletes javaslat tested bőrére. A shea vajjal, édes mandulaolajjal, szójaolajjal és áfonyamaggal dúsított ECF Pro 24/7 Nutri-Form  Formula vitaminnak köszönhetően a bőrradír gyengéden tisztít, eltávolítja az elhalt hámsejteket, simít és hidratál.

Bibliográfia:

1 Tuckman, A. (2017). The potential psychological impact of skin conditions. Dermatology and therapy, 7(Suppl 1), 53-57.

2 Farage, M. A., Miller, K. W., Berardesca, E., & Maibach, H. I. (2010). Psychological and social implications of aging skin: normal aging and the effects of cutaneous disease. In Textbook of aging skin (pp. 949-957). Springer Berlin Heidelberg.

3 Cortés, H., Rojas‐Márquez, M., Del Prado‐Audelo, M. L., Reyes‐Hernández, O. D., González‐Del Carmen, M., & Leyva‐Gómez, G. (2022). Alterations in mental health and quality of life in patients with skin disorders: a narrative review. International journal of dermatology, 61(7), 783-791.

4 Baker, N., & Billick, S. B. (2022). Psychiatric consequences of skin conditions: Multiple case study analysis with literature review. Psychiatric Quarterly, 93(3), 841-847.

Használati útmutató

Hajápolóból kis mennyiséget használunk – egy teáskanálnak megfelelő mennyiséget. Száraz és nedves hajra is felvihetjük. 2-féle használat lehetséges: hagyományos, azaz először sampon aztán hajápoló/hajmaszk vagy ha a haj zsírosodásra hajlamos, először hajápoló/hajmaszk és utána sampon. Tehát két módszer vehető igénybe: mosás-ápolás vagy ápolás-mosás.

Kinek ajánlott?

Száraz, töredezett, hajhullásra hajlamos, fényét vesztett hajra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duolife Vita C Body Scrub testradír, 200 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…