fbpx

+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

SkinCeuticals H.A. Intensifier Multi-Glycan szérum, 30 ml

45500 Ft

- +
Cikkszám: 3606000436442-1 Kategória: Címke:

Leírás

A SkinCeuticals H.A. Intensifier Multi-Glycan hialuronsavas szérum egy többfunkciós korrekciós szérum, amely bizonyítottan növeli a hialuronsav szintjét a bőrben. Ez az egyedülálló formula magas koncentrációban tartalmaz háromféle tiszta hialuronsavat, Proxylane™-t, édesgyökér-kivonatot, lila rizsből származó növényi kivonatokat, valamint egy új, laktobacilusokból és szójából származó posztbiotikus fermentum kivonatot, amely elősegíti a glükozaminoglikánok szintjének növelését és a bőr szerkezeti integritásának javítását.

Ezek a hatóanyagok felszíni hidratálást biztosítanak a bőrnek, ezáltal feszesebbé, simábbá és teltebbé teszik azt. Ez a hialuronsav szérum a dermális fillerek alkalmazása utáni otthoni bőrápolás részeként is használható; az egyéni otthoni kezeléssel kapcsolatban mindig egyeztessen kezelőorvosával.

 

Termékjellemzők:

– Azonnal feszesíti a bőrt és fokozza annak ragyogását, akár 24 órás hidratálást biztosít, 12 hét után láthatóan növeli a bőr volumenét, határozottabbá teszi a kontúrokat és láthatóan feltölti a finom ráncokat. A bőr simábbnak, puhábbnak tűnik, és a bőrtónus egyenletessége a vizsgálati alanyok több mint 90%-nál javult. Javítja a dermális fillerek által nyújtott általános megjelenést.

– Hosszú távú hidratálást biztosít és támogatja a bőr fiatalos külsejét.

– Csökkenti a szarkalábakat, a nazolabiális redőket (azaz nevetőráncokat) és a marionett ráncokat (szájzugtól az állig húzódó ráncokat), kisimítja és feszesebbé teszi a bőrt.

– Hosszan tartó hidratálást biztosít és láthatóan javítja a bőr szerkezetét.

– Az egyedülálló, gél állagú, nem ragadós textúrájú szérum sima réteget képez a bőrön, így azonnal alkalmazhatók a bőrápolási rutin következő lépései vagy felvihető a smink.

– Minden bőrtípusra kiválóan alkalmas.

– A szérum a dermális töltőanyagok alkalmazása utáni otthoni bőrápolás részeként is használható; az egyéni otthoni kezeléssel kapcsolatban mindig egyeztessen kezelőorvosával.

 

Klinikai kutatási eredmények*:

– Egy 12 hetes klinikai vizsgálat során az HA Intensifier Multi-Glycan jelentősen javította a bőr öregedésének kulcsfontosságú mutatóit:

– 24% láthatóan javítja a bőr volumenét, határozottabbá teszi a kontúrokat és feltölti a finom ráncokat

– Akár 24 óráig növeli az arcbőr hidratáltságát az alanyok több mint 90%-ánál javította a bőrtónus simaságát, puhaságát és egyenletességét

– Javítja a bőrfeltöltő anyagok általános megjelenését és a bőr textúráját

 

Aktív összetevők:

– 12% Proxylane™
Növeli a hialuronsav szintjét a bőrben és feszesíti az arcbőrt.

– 2,0% édesgyökér kivonat (kálium-glicirrizát) + 0,2% lila rizs kivonat
Ezek a hatóanyagok együttesen segítenek fenntartani a bőr hialuronsavtartalmát.

– 1,3% hialuronsav
Ez az erőteljes természetes humektáns hosszan tartó hidratálást biztosít és javítja a bőr textúrájának megjelenését.

– 2%-os posztbiotikus komplex
laktobacilus-kivonatot és szójából származó posztbiotikus fermentumot tartalmaz, amely elősegíti a glükozaminoglikánok szintjének növelését és javítja a bőr szerkezeti integritását.

* Forrás: https://skinceuticals.hu

Használati útmutató

– Naponta egy-két alkalommal 4–6 cseppet csepegtessen a tenyerébe, és oszlassa el a homlokon, az arcon, az állon és a nyakon. Masszírozza be a terméket a bőrbe.

– Ha reggel használja a szérumot, a SkinCeuticals C-vitamint tartalmazó antioxidáns szérum után és a SkinCeuticals fényvédőkrém előtt vigye fel.

– Ha a szérumot retinolt tartalmazó készítménnyel együtt este használja, a szérumot a retinol után alkalmazza.

Kinek ajánlott?

NORMÁL | ZSÍROS | SZÁRAZ | KOMBINÁLT | ÉRZÉKENY

A SkinCeuticals márkáról

Több évtizedes bőrrákkutatás alapján – ami alapvető .úttörésekhez vezetett az antioxidánsokkal kapcsolatosan – kifejlesztett nagy hatékonyságú formuláink koncentráltak tiszta hatóanyagokban, és úgy tervezték őket, hogy optimálisan felszívódjanak a bőrbe.

Az USA-ban fejlesztett termékeinket a jövőbeni bőrkárosodások megelőzéséért, a bőröregedés jeleinek korrigálásáért és a bőr egészségének védelméért dolgozzuk

ki. Klinikai fokozatú bőrápolóinkat több mint 8500 bőrgyógyász, plasztikai sebész és kozmetikus használja világszerte professzionális kezelésekhez, mindennapos otthoni ápolóként illetve esztétikai eljárások kiegészítéseként.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SkinCeuticals H.A. Intensifier Multi-Glycan szérum, 30 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük