fbpx

+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Dr. Horváth Krisztina vagyok, bőrgyógyászként dolgozom. Férjemmel, Dr. Sztányi István baleseti sebész és kézsebész főorvossal 2016-ban alapítottuk meg a Bujtosi Klinikát Nyíregyházán (https://bujtosiklinika.hu). Előtte a kórházi munka mellett budapesti magánklinikákon szereztünk több éves szakmai tapasztalatot, gyakorlatot. Fő foglalkozási területünk a bőrgyógyászat, esztétika, bőrsebészeti ellátás, bőrön, bőr alatti elváltozások eltávolítása, szövettani vizsgálata, baleseti sebészeti és kézsebészeti ellátás.

Munkánk során törekszünk a magas szakmai színvonalon történő betegellátásra, fontos számunkra a betegek elégedettsége. Mindig öröm számunkra a sok éve visszajáró betegeket és ismerőseiket, hozzátartozóikat viszont látni, hiszen ez a legfőbb visszajelzése a munkánk elismerésének.
2016-os indulásunk óta a betegszám megsokszorozódott, így hamarosan az orvosok és szakdolgozók létszámának növelésére lett igény.

Aktívan nap mint nap részt veszünk a betegellátásban bőrgyógyász, sebész, kézsebész, baleseti sebész szakorvosainkkal együtt látjuk el a hét minden napján betegeinket.

Gyakran szembesülünk a betegek kérdéseivel, melyek a nem receptköteles dermokozmetikumok, krémek, kozmetikumok óriási választékában való eligazodásra vonatkoznak. Webshopunk létrehozásával szeretnénk ebben segíteni, konkrét bőrgyógyászati panaszok és tünetekre való kiválasztásában.