+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Bioderma Biphase kézfertőtlenítő- és ápoló, 100 ml

2412 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 3701129804513 Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az első kettős hatású bőrbarrier védő kézfertőtlenítő. Elpusztítja a vírusokat, miközben védi a bőr lipideit.

Elpusztítja a vírusok baktériumok és gombák 99,9%-át

A bőr azonnal hidratált: 95%

A termék fertőtlenít, anélkül, hogy megváltoztatná a bőr barrier tulajdonságát: 100%

BIODERMA BIPHASE

Biphase Lipo alcoolique – Kétfázisú kézfertőtlenítő és kézápoló egy bőrgyógyászati innováció, amelyet világszintű szabadalom véd.

A NAOS, melyek az ökobiológiai elvek vezérelnek és a BIODERMA Laboratóriuma megalkotta az első kettős hatású kézápolót. Kétfázisú formula, amely alkoholos fázist és lipid fázist kombinál.

Az alkoholos fázis 74,5% (w/w) etanol tartalmával elpusztítja a vírusokat (1), a baktériumokat (2) és az élesztogombákat (3). A lipid fázis 10% shea olajat és szkvalént tartalmaz. A bőrben
természetesen is jelen lévő, lipidekben gazdag, ezáltal megvédi a bőrt a kiszáradástól. Ez a két biomimetikus összetevo együttesen biztosítja a bőr számára azt, amire szüksége van, hogy megerősödjön az ismételt alkalmazás után.

Használati útmutató

Alkalmas a kezek fertőtlenítésére. Használat előtt felrázandó. Nem igényel leöblítést.

LÉPÉS 1:
Minden használat előtt rázd fel, ameddig egységes kék színe nincs a terméknek.

LÉPÉS 2:
Permetezd a tenyeredbe! (3 ml)

LÉPÉS 3:
30 másodpercig oszlasd el egyenletesen kezeden, ügyelve arra, hogy minden területet érintsen (az ujjak közét is). Ez garantálja a hatékony fertőtlenítést.

LÉPÉS 4:
Figyelj a kézfejedre is. Amennyiben a terület kiszáradásra hajlamos, ez fogja maximalizálni a hidratáló hatást.

LÉPÉS 5:
Élvezd az eredményt! A bőröd azonnal hidratált és védett.

Veszélyes. Tartsd be a használati óvintézkedéseket. Biocid termékek esetén fokozottan figyelj a biztonságos használatra. Használat előtt mindig olvasd el figyelmesen a címkét és a termékinformációkat.

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (3 éves kortól).

A Bioderma márkáról

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Vigyázunk a bőrre, a tisztítással kezdve

A BIODERMA-nál úgy gondoljuk, hogy a tökéletesen megtisztított bőr az egészséges bőr előfeltétele. A megfelelő tisztítás az első lépés a bőrápolásban, amely optimalizálja az összes kozmetikai termék hatékonyságát. Számunkra a bőr tisztítása a gondoskodás alapja. 

Ezért fejlesztettük ki a bőrgyógyászati tisztításhoz kapcsolódó szakértelmünket, amely olyan áttörő innovációkhoz vezetett, mint például a Nodé sampon létrehozása 1977-ben – az első rendkívül gyengéd sampon, amely non-detergens tisztító hatással készült. Nem is beszélve az ikonikus Sensibio H2O micellás vízről, ami forradalmasított a sminkeltávolítás folyamatát, kielégítve a bőrgyógyászok igényeit, akik olyan tisztítót keresnek, amely gyengéd a páciensek bőrével. Úttörőként a BIODERMA azért fejlesztette ki az első micellás vizet a piacon, hogy a mély rétegekben is meg tudjon tisztulni még a legérzékenyebb bőr is. 

Az egészséges bőr megőrzése

Alapvető mindennapi termékek a bőr alapos tisztításához és a szükséges hidratálás biztosításához. 

Bőrápolási termékeink egy szabadalmaztatott természetes komplexet, a DAF (Dermatological Advanced Formulation) tartalmazzák, amely elősegíti, hogy a bőr kevésbé legyen reaktív.

Segítség a bőrbetegségek kezelésében

Nemzetközi szabadalmakat használunk bőrápolási termékeink fejlesztésekor, hogy célzott választ adjunk minden bőrprobléma esetén. Az ökobiológia azon elvei alapján, amelyek ösztönöznek bennünket, szabadalmaink ezen diszfunkciók okaira reagálnak, túlmutatva a tüneteken, hogy segítsék a bőr természetes biológiai funkcióit újra aktiválni.

Gyógyszeres mellékhatások kezelésének támogatása

Néhány komoly vagy hosszú távú betegség (cukorbetegség, rák, veseelégtelenség stb.) esetén az alkalmazott gyógyszerek gyengíthetik a bőrt és káros mellékhatásokat okozhatnak a bőrön. A biológia és a bőrgyógyászat szakértelmével olyan termékeket fejlesztünk ki, amelyek kifejezetten ezeknek a hatásoknak a kiküszöbölésére szolgálnak.  

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bioderma Biphase kézfertőtlenítő- és ápoló, 100 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük