+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Duolife Collagen Face Mask, 50 ml

14199 Ft

- +
Cikkszám: DUO-COL-FM Kategória: Címkék: ,

Leírás

A DuoLife Beauty Care Collagen Face Mask egy éjszakai regeneráló arcmaszk, hidratáló, feszesítő és ránctalanító tulajdonságokkal. Gazdag formulája 12 aktív összetevőn alapul, melyek hidratáló, lifting, nyugtató, öregedés elleni és tápláló hatásúak. A természetes eredetű, gondosan válogatott összetevők javítják az arc frissességét, és azonnali ránctalanító hatással rendelkeznek.

 

Mi teszi különlegessé a DuoLife Collagen Beauty Care Face Mask termékeket?

A halkollagén jól láthatóan kisimítja az apró ráncokat, és megfelelő rugalmasságot és feszességet biztosít az arcbőrnek. A DuoLife Collagen Beauty Care Face Mask gazdag formulája két aktív összetevőn alapszik, melyek kisimítják a ráncokat, hidratáló, tápláló és nyugtató hatásúak.

A DuoLife Collagen Beauty Care Face Mask gazdag formulája 12 aktív összetevőn alapszik, melyek kisimítják a ráncokat, hidratáló, tápláló és nyugtató hatásúak.

A SIRTALICE nevű, tengeri mikroorganizmusokból nyert, innovatív összetevőnek az alkalmazása lifting hatású, és javítja az arc formáját, amit in vivo vizsgálatokkal támasztatták alá.

A három humektáns összetevőnek – betain, trehalóz és kis részecskéjű hialurin sav – köszönhetően hidratáló hatású, a kis részecskék következtében áthatja a bőr külső rétegeit, és mélyen hidratálja.

Nyugtatja a napi megpróbáltatások után megjelenő irritációkat és pirosodásokat, amikor a bőr egész nap ki van téve a káros külső hatásoknak. Hipoallergén összetevőket tartalmaz: alatonint és borrágófű-olajat, melyek nyugtató és regeneráló hatásúak.

Természetes termék – 96,5%-ban. A DuoLife Collagen Beauty Care Face Mask az aktív, nagy mértékben természetes összetevők egyedülálló és innovatív vegyülete.

Az illó kompozíció potenciális allergéneket nem tartalmaz.

 

Tudja, hogy a DuoLife Collagen Beauty Care Face Mask….

1. Regeneráló, hidratáló, bőrfeszesítő és ráncosodás-gátló éjszakai arcmaszk.
2. Az arcmaszkban lévő SIRTALICE összetevőnek köszönhetően a ráncok mélysége
már 30 perc elteltével 13%-kal csökken.
3. A termék, természetes eredetű, POLYLIFTot tartalmaz. Az alkalmazott vizsgálatokban a nők 76%-a megerősítette az azonnali ránctalanító hatását, különösen a szem környékiráncokesetében.
4. A maszk a „beauty sleep” trenddel összhangban van. Ez azt jelenti, hogy az esti ápolásra szánt kozmetikumok megfelelő kiválasztása gyönyörű, ragyogó és egészséges bőrt biztosíthat.
5. A termék természetes-eredet indexe 96,5%.
6. Az arcmaszkot hetente kétszer vagy ennél gyakrabban tegyünk fel, a bőr szükségleteitől függően. Miután lemosta az arcbőrét, és éjszakai krém helyett vékony rétegben vigye fel, a felesleget ujjbegyével dolgozza el. Éjszakára hagyja fent a maszkot!

1 A SIRTALICE összetevő in vivo vizsgálatai.
2A POLYLIFT®aktív összetevő in vivo vizsgálatai.

Használati útmutató

A Pro Collagen Face Mask-ot hetente kétszer vagy gyakrabban (a bőr igényeitől függően) kell felvinnia szérum használata után és az éjszakai krém helyett.

Ez egy éjszakai arcmaszk regeneráló, hidratáló, feszesítő és ránctalanító tulajdonságokkal. A gazdag formula 13 aktív összetevőn alapul, amelyek hidratáló, emelő és tápláló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Kinek ajánlott?

Érett bőrre, minden bőrtípusra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duolife Collagen Face Mask, 50 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük