fbpx

+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

La Roche-Posay Anthelios DP naptej gyerekeknek SPF50+, 250 ml

9625 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 3337875550628 Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Az ANTHELIOS KÖRNYEZETTUDATOS DERMO-PEDIATRICS NAPTEJ SPF50+ széles spektrumú és nagyon magas védelmet (UVA, UVB) biztosít a gyermekek testének. Nem hagy fehér foltot. Nagyon vízálló. A gyermekek érzékeny bőréhez igazítva. Az új környezettudatos tubus kartont integrál a tubus gyártásába, hogy 75%-kal csökkentse a szűz műanyag felhasználást*. A formula kíméletesebb a tengerek élővilágával.
*A hasonló műanyag tubushoz képest

ÁLLAG
Könnyű textúra.
Nem zsíros.
Nem hagy fehér foltot.
La Roche-Posay termálvízzel.

FŐ TULAJDONSÁGAI
Nagyon magas védelem. Nagyon vízálló. Nem hagy fehér foltot.
Gyermekek érzékeny bőrére.
Hipoallergén. Fotóstabil.
Ez az új környezettudatos csomagolás az Európai Unióból származó és FSC vagy PEFC tanúsítvánnyal rendelkező kartont tartalmaz.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Az XL-PROTECT, egy szabadalmaztatott szűrőtechnológia széles spektrumú, nagyon magas UVB/UVA védelmet biztosít, és segít védeni a légszennyezés és az infravörös sugárzás okozta károktól.
Bőrgyógyászati és gyermekorvosi ellenőrzés mellett tesztelt.
Allergia ellen tesztelt. Illatmentes.
Világszerte 60 000 bőrgyógyász által ajánlja a La Roche-Posay a fényvédőket**

**Forrás: Az AplusA és más partnerek által 2021 januárja és 2021 júliusa között végzett felmérés a dermokozmetikai piacon, bőrgyógyászok bevonásával 34 országban, amelyek a világ GDP-jének több mint 82%-át képviselik.

Használati útmutató

A túlzott napozás veszélyes. A csecsemőket és a kisgyermekeket ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak.
Ne tartózkodjon túlzottan hossszú ideig a napon még akkor sem, ha napvédő készítményt használ, mert egyetlen napozószer sem nyújt 100%-os védelmet.
A készítményt közvetlenül napozás előtt vigye fel bőrére.
Napozás közben, különösen fürdés, izzadás vagy törülközés után gyakran és bőségesen vigye fel újra a készítményt, hogy folyamatos védelmet biztosítson bőrének. A gyerekek viseljenek bőrüket takaró ruházatot, kalapot, napszemüveget. Ne használja a szemkörnyék területén. Szembe kerülés esetén azonnal és alaposan öblítse ki.

Kinek ajánlott?

GYEREKEK ÉRZÉKENY BŐRÉRE
NAGYON MAGAS VÉDELEM. EXTRA ELLENÁLLÓ. NEM HAGY FEHÉR NYOMOT.

A La-Roche Posay márkáról

Tudjuk, hogy a bőr létfontosságú szerv, amely befolyásolja általános egészségünket. Tudjuk, hogy a bőrproblémák komoly hatással lehetnek az életminőségre. Mindenkinek a saját igényeinek megfelelő megoldásra van szüksége. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy maga a bőrprobléma, óriási hatással lehet a páciensre.

Világszerte 90 000 bőrgyógyásszal és szakorvossal* dolgozunk együtt, hogy megoldásokat és segítséget nyújtsunk a bőrproblémákkal küzdő emberek számára. Életminőség javító megoldásokat.
Ezért járunk a mikrobiom és immunitással foglalkozó tudományos kutatás és fejlesztések élén. Termékeink és szolgáltatásaink valós bőrproblémákra kínálnak megoldást.

A bőrproblémák naponta 1,9 milliárd embert érintenek világszerte.
Úgy gondoljuk, hogy egyiküknek sem kell szenvednie a bőre miatt.
Tisztában vagyunk vele, hogy tovább kell haladnunk a megkezdett úton, folytatva a bőrgyógyászat fejlesztését, egyre jobb megoldásokat nyújtva a bőrproblémákra, segítve az emberek életminőség javulását.

A világ lakosságának több mint negyede szenved bőrproblémáktól. Ezzel az egyre növekvő globális problémával foglalkozó tanulányok kimutatták a probléma életminőségre gyakorolt hatását: befolyásolja a mentális egészséget, önbizalomat és a társadalmi interakciókat is. A La Roche-Posay számára ez egy világos jel, hogy itt az idő összefogni! Itt az idő felhívni végre a figyelmet erre az egészségügyi problémára és biztosítani az életminőség javító bőrgyógyászati megoldásokat!

Az életminőség javító bőrgyógyászati ellátás úttörőjeként úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kell szenvednie bőrproblémái miatt. Ezért termékeinket és innovációinkat úgy terveztük, hogy még a legérzékenyebb bőr számára is hatékony megkönnyebbülést és ápolást biztosítsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La Roche-Posay Anthelios DP naptej gyerekeknek SPF50+, 250 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük