+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

La Roche-Posay kétfázisú micellás víz, 400 ml

7411 Ft

- +
Cikkszám: 3337875725897 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A KÉTFÁZISÚ MICELLÁS VÍZ még a vízálló sminket is eltávolítja, miközben tekintettel van az érzékeny bőr egyensúlyára. Teljes körű arctisztító és sminklemosó. Nyugtatja a bőrt, figyelembe veszi a fiziológiás egyensúlyát minimalista, mindössze 10 összetevőt tartalmazó formulájának köszönhetően.

ÁLLAG
Kétfázisú, vizes-olajos micellás víz.
Nem ragad & nem zsíros.

FŐ TULAJDONSÁGAI
Hatékony és kíméletes, gyengéden tisztító formula, mely eltávolítja akár a vízálló sminket is.

Minimalista összetétel:
10% ultra-finom olaj a vízálló smink hatékony eltávolításáért dörzsölés nélkül.
90% tisztító micellás víz, ami csökkenti a szennyezett levegő szemmel nem látható, nagyon finom részecskéinek megtapadását.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
A formula 10% olaj és a 90% micellás víz tökéletes egyensúlya. Nem hagy zsíros, olajos érzetet a bőrön, illatanyagmentes.
Illatanyagmentes. Fiziológiás pH-értékű.

Használati útmutató

Vigyünk fel belőle egy keveset egy vattakorongra és töröljük át vele az arcot, szemeket és ajkat az erős smink vagy a szennyeződések eltávolításáért! Nem szükséges leöblíteni.

Nem hagy zsíros érzetet.

Kinek ajánlott?

Érzékeny bőrre.

A La-Roche Posay márkáról

Tudjuk, hogy a bőr létfontosságú szerv, amely befolyásolja általános egészségünket. Tudjuk, hogy a bőrproblémák komoly hatással lehetnek az életminőségre. Mindenkinek a saját igényeinek megfelelő megoldásra van szüksége. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy maga a bőrprobléma, óriási hatással lehet a páciensre.

Világszerte 90 000 bőrgyógyásszal és szakorvossal* dolgozunk együtt, hogy megoldásokat és segítséget nyújtsunk a bőrproblémákkal küzdő emberek számára. Életminőség javító megoldásokat.
Ezért járunk a mikrobiom és immunitással foglalkozó tudományos kutatás és fejlesztések élén. Termékeink és szolgáltatásaink valós bőrproblémákra kínálnak megoldást.

A bőrproblémák naponta 1,9 milliárd embert érintenek világszerte.
Úgy gondoljuk, hogy egyiküknek sem kell szenvednie a bőre miatt.
Tisztában vagyunk vele, hogy tovább kell haladnunk a megkezdett úton, folytatva a bőrgyógyászat fejlesztését, egyre jobb megoldásokat nyújtva a bőrproblémákra, segítve az emberek életminőség javulását.

A világ lakosságának több mint negyede szenved bőrproblémáktól. Ezzel az egyre növekvő globális problémával foglalkozó tanulányok kimutatták a probléma életminőségre gyakorolt hatását: befolyásolja a mentális egészséget, önbizalomat és a társadalmi interakciókat is. A La Roche-Posay számára ez egy világos jel, hogy itt az idő összefogni! Itt az idő felhívni végre a figyelmet erre az egészségügyi problémára és biztosítani az életminőség javító bőrgyógyászati megoldásokat!

Az életminőség javító bőrgyógyászati ellátás úttörőjeként úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kell szenvednie bőrproblémái miatt. Ezért termékeinket és innovációinkat úgy terveztük, hogy még a legérzékenyebb bőr számára is hatékony megkönnyebbülést és ápolást biztosítsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La Roche-Posay kétfázisú micellás víz, 400 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük