+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

La Roche-Posay micellás víz túlérzékeny bőrre, 200 ml / 400 ml

4855 Ft6559 Ft

- +
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címke:

Leírás

Az ULTRA MICELLÁS VÍZ túlérzékeny bőrre kifejlesztett formulája tisztítja a bőrt, eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket. Nyugtatja a bőrt, segít csökkenteni feszülő érzést és a bőrpírt.

ÁLLAG
Gyengéd, friss megoldás.
Kellemes, könnyed állag.
Illatanyagmentes.
La Roche-Posay Termálvízzel.

FŐ TULAJDONSÁGAI
Az ULTRA MICELLÁS VÍZ túlérzékeny bőrre kifejlesztett, micellákat és glicerint tartalmazó formulája tisztítja a bőrt, valamint eltávolítja a sminket és a szennyeződéseket, emellett hidratálja és nyugtatja a túlérzékeny bőrt.

Alkoholmentes, figyelembe veszi a bőr fiziológiás egyensúlyát.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Hatása már az első vattakorong után látható.
Hatékony a szennyezett levegő okozta szennyeződések ellen.
Komfortérzetet és puhaságot ad bőrnek.

– 5% glicerint tartalmaz a nagyon kellemes, könnyen kenhető állagért.
– Bizonyítottan hidratáló hatású.*
– Gyengéden tisztít, nem szárítja a bőrt.**
– Tiszta, ragyogó bőrt eredményez.**
– Segít csökkenteni a feszülő, égő érzést és a bőrpírt.***
– Komfortérzetet ad a bőrnek.**
– Alkoholmentes

A termék arcra és szemekre egyaránt alkalmas, bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt.

Használati útmutató

Nedvesítsünk be a termékkel egy vattakorongot!
Először az ajkakról távolítsuk el a sminket, majd a szemekről (mindkét szemre külön vattakorongot használjunk), végül az arc többi részéről, addig amíg a vattakorongon már nincs nyoma a sminknek. A hatékonyság fokozása és a dörzsölés elkerülése érdekében nyomjuk a vattakorongot néhány másodpercig a bőrhöz, majd finoman töröljük át.

Kinek ajánlott?

Túlérzékeny bőrre.

A La-Roche Posay márkáról

Tudjuk, hogy a bőr létfontosságú szerv, amely befolyásolja általános egészségünket. Tudjuk, hogy a bőrproblémák komoly hatással lehetnek az életminőségre. Mindenkinek a saját igényeinek megfelelő megoldásra van szüksége. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy maga a bőrprobléma, óriási hatással lehet a páciensre.

Világszerte 90 000 bőrgyógyásszal és szakorvossal* dolgozunk együtt, hogy megoldásokat és segítséget nyújtsunk a bőrproblémákkal küzdő emberek számára. Életminőség javító megoldásokat.
Ezért járunk a mikrobiom és immunitással foglalkozó tudományos kutatás és fejlesztések élén. Termékeink és szolgáltatásaink valós bőrproblémákra kínálnak megoldást.

A bőrproblémák naponta 1,9 milliárd embert érintenek világszerte.
Úgy gondoljuk, hogy egyiküknek sem kell szenvednie a bőre miatt.
Tisztában vagyunk vele, hogy tovább kell haladnunk a megkezdett úton, folytatva a bőrgyógyászat fejlesztését, egyre jobb megoldásokat nyújtva a bőrproblémákra, segítve az emberek életminőség javulását.

A világ lakosságának több mint negyede szenved bőrproblémáktól. Ezzel az egyre növekvő globális problémával foglalkozó tanulányok kimutatták a probléma életminőségre gyakorolt hatását: befolyásolja a mentális egészséget, önbizalomat és a társadalmi interakciókat is. A La Roche-Posay számára ez egy világos jel, hogy itt az idő összefogni! Itt az idő felhívni végre a figyelmet erre az egészségügyi problémára és biztosítani az életminőség javító bőrgyógyászati megoldásokat!

Az életminőség javító bőrgyógyászati ellátás úttörőjeként úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kell szenvednie bőrproblémái miatt. Ezért termékeinket és innovációinkat úgy terveztük, hogy még a legérzékenyebb bőr számára is hatékony megkönnyebbülést és ápolást biztosítsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La Roche-Posay micellás víz túlérzékeny bőrre, 200 ml / 400 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük