fbpx

+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

La Roche-Posay Redermic Retinol ránctalanító-hidratáló arckrém, 30 ml

17037 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 3337875660549 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A REDERMIC Retinol Koncentrált bőrápoló segít simítani a mély ráncokat és a bőrfelszínt. Hozzájárul az arcszín egységesítéséhez és az öregedési foltok csökkenéséhez.

ÁLLAG
A nagyon folyékony, nem ragadós állag az alkalmazást követően azonnal beszívódik a bőrbe.
A speciális applikátornak köszönhetően célzottan felvihető az intenzív hatásért.
Kiváló sminkalap.
La Roche-Posay Termálvízzel

FŐ TULAJDONSÁGAI
A REDERMIC Retinol Koncentrált bőrápoló a tiszta és a fokozatosan felszabaduló retinol egyedülálló kombinációját tartalmazó formulája jelentős dózisú retinolt juttat a bőrbe az optimális hatékonyságért, ugyanakkor szem előtt tartva az érzékeny bőr tolerálhatóságát. A tiszta retinol az egyik leghatékonyabb aktív hatóanyagként ismert összetevő, mely a napfény okozta bőröregedést célozza a ráncok és az öregedési foltok csökkentéséért. A fokozatosan felszabaduló retinol hozzájárul a fokozott öregedésgátló hatékonysághoz, ugyanakkor figyelembe veszi az érzékeny bőr toleranciaküszöbét.

A napfény okozta öregedés (photoaging) jelei:
A bőrgyógyászok egyetértenek abban, hogy a bőr öregedését belső és külső tényezők kombinációja okozza:

A genetikai tényezők a természetes, endogén öregedéshez vezetnek, amit a sejtmegújulás lelassulása jellemez. Ez egy visszafordíthatatlan jelenség. Az endogén öregedés látható jelei: a bőrszárazság, a felszíni ráncok, a feszességvesztés és a mély ráncok.
Az úgynevezett exogén környezeti tényezők felgyorsíthatják ezt a folyamatot.
A napsugárzás a bőröregedés az egyik fő okozója a dohányzás és a stressz mellett.
Ezek az egyénenként változó tényezők stimulálják az oxidatív stresszért felelős szabad gyökök felszabadulását, amelyek sejtdegenerációt okozhatnak.
Ezt a kifejezetten a napsugárzáshoz kapcsolható stresszfaktort nevezzük napfény okozta bőröregedésnek (photoaging), ami a bőr idő előtti öregedésének egyik formája, a bőr minden rétegét érinti.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Mély ráncok, egyenetlen bőrtónus, korai bőröregedés jelei. Érzékeny bőr.
A tiszta retinol az egyik leghatékonyabb aktív hatóanyagként ismert összetevő, mely a napfény okozta bőröregedést célozza.
A REDERMIC Retinol Koncentrált bőrápoló a tiszta és a fokozatosan felszabaduló retinol egyedülálló kombinációját tartalmazó formulája jelentős dózisú retinolt juttat a bőrbe.
Fokozott öregedésgátló hatékonyság, mely figyelembe veszi az érzékeny bőr toleranciaküszöbét.
Optimális tolerancia érzékeny bőrre, mely klinikailag és a használók által igazolt:*
90% szerint jól tolerálható.
93% szerint kíméletes az érzékeny bőrhöz.

*Felhasználó teszt, 137 alany.

Használati útmutató

Vidd fel esténként az arcra és a nyakra.

Kinek ajánlott?

MÉLY RÁNCOK, EGYENETLEN BŐRTÓNUS, A BŐR IDŐ ELŐTTI ÖREGEDÉSE
MÉLY RÁNCOK ÖREGEDÉSI FOLTOK

A La-Roche Posay márkáról

Tudjuk, hogy a bőr létfontosságú szerv, amely befolyásolja általános egészségünket. Tudjuk, hogy a bőrproblémák komoly hatással lehetnek az életminőségre. Mindenkinek a saját igényeinek megfelelő megoldásra van szüksége. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy maga a bőrprobléma, óriási hatással lehet a páciensre.

Világszerte 90 000 bőrgyógyásszal és szakorvossal* dolgozunk együtt, hogy megoldásokat és segítséget nyújtsunk a bőrproblémákkal küzdő emberek számára. Életminőség javító megoldásokat.
Ezért járunk a mikrobiom és immunitással foglalkozó tudományos kutatás és fejlesztések élén. Termékeink és szolgáltatásaink valós bőrproblémákra kínálnak megoldást.

A bőrproblémák naponta 1,9 milliárd embert érintenek világszerte.
Úgy gondoljuk, hogy egyiküknek sem kell szenvednie a bőre miatt.
Tisztában vagyunk vele, hogy tovább kell haladnunk a megkezdett úton, folytatva a bőrgyógyászat fejlesztését, egyre jobb megoldásokat nyújtva a bőrproblémákra, segítve az emberek életminőség javulását.

A világ lakosságának több mint negyede szenved bőrproblémáktól. Ezzel az egyre növekvő globális problémával foglalkozó tanulányok kimutatták a probléma életminőségre gyakorolt hatását: befolyásolja a mentális egészséget, önbizalomat és a társadalmi interakciókat is. A La Roche-Posay számára ez egy világos jel, hogy itt az idő összefogni! Itt az idő felhívni végre a figyelmet erre az egészségügyi problémára és biztosítani az életminőség javító bőrgyógyászati megoldásokat!

Az életminőség javító bőrgyógyászati ellátás úttörőjeként úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kell szenvednie bőrproblémái miatt. Ezért termékeinket és innovációinkat úgy terveztük, hogy még a legérzékenyebb bőr számára is hatékony megkönnyebbülést és ápolást biztosítsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La Roche-Posay Redermic Retinol ránctalanító-hidratáló arckrém, 30 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük