fbpx

+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

La Roche-Posay Tolériane Multi-Dimensions szempillaspirál

8518 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 3337875632683 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A TOLERIANE Multi-Dimensions Szempillaspirál azonnal hangsúlyozza és definiálja a szempillákat, miközben védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Irritáció nélkül, érzékeny szemekre is.

ÁLLAG
A nagyon pontos kefe biztosítja az intenzív volument.

FŐ TULAJDONSÁGAI
Kifejezetten gyenge szempillákra és érzékeny szemekre kifejlesztve.
Mélyfekete, tisztított pigmentformulája argininnal dúsított revitalizáló szérumot tartalmaz, rugalmas, nagyon pontos kefével kombinálva, a szempillákra való többdimenziós felvitel érdekében. Minden szempillát befed, elválaszt és megerősít a maximális definiálás és hangsúlyozás érdekében, valamint fokozott védelmet nyújt a szemirritációval és a környezeti hatásokkal szemben.

TUDOMÁNYOS HÁTTÉR
Védő és erősítő hatással gyenge szempillákra és érzékeny szemekre.
Hosszan tartó hatás.
Érzékeny bőr
Érzékeny szemek
Kontaktlencsét viselőknek is alkalmas.
100%-ban allergiatesztelt.

Használati útmutató

Helyezd a siprált a szempillák tövéhez, majd lassan, finoman forgatva húzd a végek felé. Egyetlen egyenletes mozdulattal vidd fel a szempillák teljes hosszára, hogy elváljanak egymástól, összetapadás vagy túlzott mennyiség nélkül.

Kinek ajánlott?

ÉRZÉKENY SZEMEK

A La-Roche Posay márkáról

Tudjuk, hogy a bőr létfontosságú szerv, amely befolyásolja általános egészségünket. Tudjuk, hogy a bőrproblémák komoly hatással lehetnek az életminőségre. Mindenkinek a saját igényeinek megfelelő megoldásra van szüksége. Mindegy, hogy kicsi vagy nagy maga a bőrprobléma, óriási hatással lehet a páciensre.

Világszerte 90 000 bőrgyógyásszal és szakorvossal* dolgozunk együtt, hogy megoldásokat és segítséget nyújtsunk a bőrproblémákkal küzdő emberek számára. Életminőség javító megoldásokat.
Ezért járunk a mikrobiom és immunitással foglalkozó tudományos kutatás és fejlesztések élén. Termékeink és szolgáltatásaink valós bőrproblémákra kínálnak megoldást.

A bőrproblémák naponta 1,9 milliárd embert érintenek világszerte.
Úgy gondoljuk, hogy egyiküknek sem kell szenvednie a bőre miatt.
Tisztában vagyunk vele, hogy tovább kell haladnunk a megkezdett úton, folytatva a bőrgyógyászat fejlesztését, egyre jobb megoldásokat nyújtva a bőrproblémákra, segítve az emberek életminőség javulását.

A világ lakosságának több mint negyede szenved bőrproblémáktól. Ezzel az egyre növekvő globális problémával foglalkozó tanulányok kimutatták a probléma életminőségre gyakorolt hatását: befolyásolja a mentális egészséget, önbizalomat és a társadalmi interakciókat is. A La Roche-Posay számára ez egy világos jel, hogy itt az idő összefogni! Itt az idő felhívni végre a figyelmet erre az egészségügyi problémára és biztosítani az életminőség javító bőrgyógyászati megoldásokat!

Az életminőség javító bőrgyógyászati ellátás úttörőjeként úgy gondoljuk, hogy senkinek sem kell szenvednie bőrproblémái miatt. Ezért termékeinket és innovációinkat úgy terveztük, hogy még a legérzékenyebb bőr számára is hatékony megkönnyebbülést és ápolást biztosítsanak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La Roche-Posay Tolériane Multi-Dimensions szempillaspirál” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük