+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Nuxe Nuxuriance Ultra Anti-Aging száj- és szemkörnyékápoló, 15 ml

12310 Ft

- +
Cikkszám: 4070302 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Teljeskörű öregedésgátló, feltöltő bőrápoló termékcsalád sáfránnyal és murvafürttel.
A bi-floral® sejtek feltöltik, regenerálják és kitöltik a ráncokat.

Célzottan és folyamatosan (12 órán át) segíti a legfőbb hám- és kötőszöveti sejtek regenerálódását. A sejtek regenerációs képessége az évek múlásával egyre roik. A SZABADALMAZOTT TERMÉSZETES TECHNOLÓGIA – Egy intelligens aktív hatóanyag, amely célzott és folyamatos hatékonysággal rendelkezik, Bi-Floral sejtjei (A sáfrányvirág Bougainvillea sejtjeibe ágyazott aktív molekulák), segítségével stimulálja a bőrben lévő új sejtek keletkezését. Azonnali hatékonyságú fluid, amely Bi-Floral sejtet tartalmaz a simább és feszesebb bőr érdekében. A ráncok láthatósága csökken, a sötét karikák és puffadtság eltűnik. A szem környéki terület ragyogóvá válik, petyhüdtsége eltűnik. 95,1%-ban tartalmaz természetes eredetű összetevőket.

Francia szabadalom.
Parabénmentes. Nem komedogén.

Kinek ajánlott?

50 éves kortól, minden bőrtípusra.

Használati utasítás

Vigye fel reggel és / vagy este a Nuxuriance Ultra® globális öregedésgátló szem- és ajakrémet a szem és az ajkak környékére.

1. Nyomjon a flakonból és ossza meg a két középső ujja között.
2. A középső ujjával simítsa át az alsó és a felső szemhéjat, dolgozzon kifelé és tartsa nyomva 3 másodpercig a halántékokat. Ismételje meg háromszor.
3. Csípje meg mindkét szemöldökét egyszerre. Ismételje meg a folyamatot a szem külső oldala felé. Ismételje meg háromszor.
4. A középső ujjával simítsa le felső és alsó ajkait, először az egyik, majd a másik irányba. Ezután húzza fel az ajkak sarkait és tartsa nyomva 3 másodpercig. Ismételje meg háromszor.

A Nuxe márkáról

Összekapcsolja a nőket természetes szépségüknél fogva és hisz abban, hogy egy nő ösztönösen tudja, mi a legjobb számára.
Hitvallása 3 alappillére épül – kitűnő bőrápolási termékei ötvözik a természet erejét, a tudomány hatékonyságát; ráadásul használatuk élvezetes, felélesztik érzékeinket.

Filozófiája középpontjában a növények állnak, az inspirációt a gyógyszerészeti hagyományok és a növényi hatóanyagok hasznosításának egyesítéséből meríti.

A NUXE laboratóriumában biológusok, kémikusok, formulátorok és toxikológusok dolgoznak azon napról-napra, hogy a legértékéseseb összetevőket nyerjék ki a növényekből, melyek a kozmetológiában ritkánk használt, becses alapanyagok, kombinálva a legerősebb aktív összetevőket az innovatív formulákkal.

A termékek kivételes textúrái és illatai egyedi élménnyé varázsolják azok használatát, ráadásul egytől-egyig parabénmentesek és környezettudatos csomagolással készülnek. A felelősségteljes hulladék gazdálkodás szerint optimalizált csomagolásukkal csökkentett mennyiségű papírfelhasználást tesznek lehetővé, továbbá a Nuxe előnyben részesíti az újrahasznosítható anyagok használatát. A felhasznált papír – amelyre még a nyomtatás is főként növényi eredetű tintával történik – segít megvédeni az erdőket és a környezetet.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nuxe Nuxuriance Ultra Anti-Aging száj- és szemkörnyékápoló, 15 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük