+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Duolife Day étrendkiegészítő, 750 ml

23400 Ft

- +
Cikkszám: DUO-DAY-750 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A DUOLIFE Day – egy gondosan kiválasztott, egyedi kompozíciót képező, természetes eredetű összetevőkből álló étrend-kiegészítő, mely összhangban áll a szinergizmus elveivel. A DUOLIFE Day termék számos gyümölcslé és értékes növényi kivonat kombinációja, mint például csipkebogyó kivonat, acai bogyó kivonat, lucerna kivonat, ginzeng gyökér kivonat és aloe levél kivonat.

A DUOLIFE Day étrend-kiegészítő tartalma: gyümölcslevek (szőlő, csipkebogyó, bodza, galagonya, áfonya, gránátalma, noni, homoktövis és málna), valamint C-vitamin tartalomra szabványosított csipkebogyó kivonat, acai bogyó kivonat, lucerna kivonat, ginzeng gyökér kivonat és aloe levél kivonat.

A csipkebogyó hozzájárul a jó közérzet fenntartásához és a szervezet védekező funkcióinak támogatásához.(ID 3680)

A csipkebogyó hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez és támogatja az emésztést. (ID 3681)

A csipkebogyó hozzájárul a szervezet védekezéséhez a kórokozó mikroorganizmusokkal szemben. (ID 3682)

A csipkebogyó támogatja az ízületek mozgékonyságának fenntartását. (ID 4328)

A csipkebogyó segíti a sebek gyógyulását. (ID 4473)

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energetikai anyagcsere fenntartásához.

A C-vitamin segíti az idegrendszer megfelelő működését, valamint a megfelelő szellemi funkciók fenntartását.

A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését.

A C-vitamin megóvja a sejteket az oxidációs stressztől.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagéntermeléshez, hogy biztosítsa az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és az íny megfelelő állapotát.

A ginzeng segít fenntartani az összpontosítási képesség, a koncentráció és a memória optimális állapotát. (ID 3668)

A ginzeng hozzájárul a természetes védekező mechanizmusokhoz és az immunrendszer megfelelő működéséhez. (ID 3672)

Az aloe hozzájárul a glükóz normál anyagcseréjéhez. (ID 4331)

Az aloe segít megőrizni az egészséges bőrt. (ID 1995)

Az aloe hozzájárul az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásához. (ID 1996)

 

Fedezd fel a DUOLIFE Day összetevőit! 

Szőlőlé – tartalma:

– vitaminok: A, C, B1, B2, B6, PP, E, K és folsav;

– ásványi anyagok: Ca, Fe, Mg, P, K, Na, Zn, Mn, Se, F;

– egyszerű cukrok: könnyen emészthető energiaforrás;

– polifenolok – rezveratrol. A rezveratrol többek között a szőlőhéjban kerül szintetizálásra gombás fertőzésekre, oxidatív stresszre és UV-sugárzásra adott válaszként;

– polifenolok – antocianinok

Csipkebogyó gyümölcslé és kivonat – a csipkebogyó az átlagosnál magasabb C-vitamin tartalmú gyümölcs – 100 g friss gyümölcs 680-1200 mg természetes C-vitamint biztosít. A természetes környezetben a C-vitamin az úgynevezett „biológiai háttérrel” (polifenolok és egyéb hatóanyagok) együtt fordul elő, amely stabilizáló és szinergetikus hatást fejt ki.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energetikai anyagcsere fenntartásához.

A C-vitamin segíti az idegrendszer megfelelő működését, valamint a megfelelő szellemi funkciók fenntartását.

A C-vitamin segíti az immunrendszer megfelelő működését.

A C-vitamin megóvja a sejteket az oxidációs stressztől.

A C-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kimerültség csökkentéséhez.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagéntermeléshez, hogy biztosítsa az erek, a csontok, a porcok, a bőr, a fogak és az íny megfelelő állapotát.

A csipkebogyóban több mint 130 aktív vegyület található. A C-vitaminon kívül nagyon sok más antioxidánst is találhatunk bennük: karotinoidokat, flavonoidokat, proantocianidineket. Továbbá:

– vitaminok: E és K és B1, B2 és B3 (PP), B6;

– szerves savak (almasav és citromsav);

-ásványi anyagok, makroelemek (P, K, Ca, Mg) és mikroelemek (Fe, Cu, Mn, Zn);

A csipkebogyó hozzájárul a jó közérzet fenntartásához és a szervezet védekező funkcióinak támogatásához (ID 3680)

A csipkebogyó hozzájárul az emésztőrendszer megfelelő működéséhez és támogatja az emésztést. (ID 3681)

A csipkebogyó hozzájárul a szervezet védekezéséhez a kórokozó mikroorganizmusokkal szemben. (ID 3682)

A csipkebogyó támogatja az ízületek mozgékonyságának fenntartását. (ID 4328)

A csipkebogyó segíti a sebek gyógyulását (ID 4473)

Bodzalé – a bodzában a fő bioaktív összetevők az antocianinok (jelentős tartalom; 0,2-1%), flavonolok, szerves savak, C-vitamin, B-vitaminok (beleértve a folsavat is), ásványi anyagok (kálium, kalcium, foszfor) és szénhidrátok (főleg egyszerű cukrok: glükóz és fruktóz).

Galagonya gyümölcslé – a galagonya gyümölcsének fő összetevői a flavonoidok és a kapcsolódó proantocianidinek. A galagonya értékes C-vitamin-forrás, de szerves savak és ásványi sók is megtalálhatók benne.

Tőzegáfonyalé – a tözegáfonya gyümölcsei vitaminokat (A és E, valamint sok C-vitamint), ásványi anyagokat (kálium, nátrium, szelén), valamint luteint és β-karotint tartalmaznak.

Gránátalmalé – a gránátalma gyümölcsök a következőket tartalmazzák:

– 10-20% cukrok, amelyek értékes energiaforrást jelentenek;

– 2-5% szerves savak (főleg citrom- és almasav);

– C-, E-, B-vitaminok és β-karotin;

– ásványi anyagok: kalcium, cink, kálium, szelén és réz;

– tanninok (legfeljebb 30% a bőrben); – polifenolok

Noni gyümölcslé – a noni, más néven indiai eperfa, értékes tulajdonságairól már évezredek óta ismert. A nonilé rengeteg tápanyagot tartalmaz: cukrokat (glükóz, fruktóz és poliszacharidok), vitaminokat (sok C-vitamint, B-vitamint, valamint E-vitamint és béta-karotint) és ásványi anyagokat (nátrium, kálium, magnézium, foszfor, kalcium). A noni gyümölcslé gazdag melatoninforrás is.

Homoktövislé – a homoktövis gyümölcsei a következőket tartalmazzák:

– vitaminok: nagyon nagy mennyiségű C-vitamin, tokoferol, karotinoidok, különösen béta-karotin

– ásványi anyagok: kalcium, magnézium, kálium, szelén, nátrium és egyebek;

Málnalé – a málna polifenol vegyületek (flavonoidok, antocianinok, fenolsavak) forrása, antioxidáns tulajdonságokkal, vitaminokkal (A, C, E, B), ásványi anyagokkal (kálium és magnézium), szerves savakkal, cukrokkal, rostokkal és egyebekkel.

Acai bogyó kivonat – az Acai egy brazil „szupergyümölcs”. Az Amazonaszból származik, ahol elterjedt terméknek számít, de az elmúlt években világszerte népszerűségre tett szert. Számos jótékony tulajdonsága miatt nagyra értékelik. Az acai bogyók antioxidánsok, főleg antocianinok és flavonoidok rendkívül gazdag forrása. Emellett vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz.

Lucernakivonat – a lucerna (más néven alfaalfa) vitaminokat (A, B, C, D, E és K) és ásványi anyagokat (kálium, vas, kalcium, foszfor, réz, szilícium és cink) tartalmaz. 1 g gyógynövény 8 mg vasat tartalmaz – majdnem kétszer annyit, mint a spenót.

Ginzeng gyökér kivonat – a növény fő hatóanyagai a ginzenozidok (kb. 40 különböző vegyület), tartalmuk a gyökerekben eléri a 2-3%-ot.

A ginzeng segít fenntartani az összpontosítás, a koncentráció és a memória optimális állapotát, segít fenntartani a fizikai és szellemi erőnlétet gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén (ID 3668).

A ginzeng hozzájárul a természetes védekező mechanizmusokhoz és az immunrendszer megfelelő működéséhez. (ID 3672)

Aloe levél kivonat Az aloe levelek száraz tömege mintegy 270 különböző összetevőt tartalmaz, amelyek közül néhány kivételesen nagy biológiai aktivitással rendelkezik. Ezek a következők:

– ásványi anyagok – magnézium, foszfor, cink, nátrium, kalcium, réz, kálium, króm, vas, mangán;

– vitaminok – béta-karotin, kolin és folsav, minden típusú B-vitamin (beleértve a növényekben ritkán előforduló B12-t is), C-vitamin;

– aminosavak – exogén és endogén, az aloe 22 esszenciális aminosav közül 20-at biztosít, ebből 8-ból 7 exogén; az aloéban található aminosavak fehérjék értékes építőkövei;

– telítetlen zsírsavak

– cukrok – főként monoszacharidok, de poliszacharidok is – különösen polimannózok és glükomannázok, valamint mukopoliszacharidok rendkívül számos csoportja;

Az aloe hozzájárul a glükóz normál anyagcseréjéhez. (ID 4331)

Az aloe segít megőrizni az egészséges bőrt. (ID 1995)

Az aloe hozzájárul az immunrendszer megfelelő működésének fenntartásához. (ID 1996)

 

Használati útmutató

25-50 ml naponta egyszer étkezés előtt. Minden használat előtt rázza fel. Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagokat. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód fontos a szervezet megfelelő működéséhez.

Kinek ajánlott?

Érett bőrre, minden bőrtípusra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duolife Day étrendkiegészítő, 750 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük