+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Duolife Chlorofil étrendkiegészítő, 750 ml

11499 Ft

- +
Cikkszám: DUO-CHL-750 Kategóriák: , Címke:

Leírás

A DUOLIFE Chlorofil – egy gondosan kiválasztott, egyedi kompozíciót képező, természetes eredetű összetevőkből álló étrend-kiegészítő, mely összhangban áll a szinergizmus elveivel. A DUOLIFE Chlorofil termék nátrium-réz-klorofilin, chlorella, mentaolaj és két növényi kivonat – árpalé és lucernalevél-kivonat összekapcsolása.

A DUOLIFE Chlorofil étrend-kiegészítő összetevői: nátrium-réz-klorofillin 20%, chlorella, árpalé-kivonat, mentaolaj és lucernalevél-kivonat.

A menta támogatja az emésztőrendszer működését és segíti az emésztési folyamatokat. (ID 2092)

A menta segíti az immunrendszer funkcióit. (ID 2093)

Ismerje meg a DUOLIFE Chlorofil összetevőit! 

Nátrium-réz-klorofillin – a klorofillin a klorofill, vagyis a növényekben előforduló, a fotoszintézis folyamatát lehetővé tevő zöld színezék származéka. A klorofillineket a fitol (a porfirin származékával együtt a klorofillt alkotó szerves vegyület) a klorofill részecskéjéről történő leválasztásával nyerik. A klorofillinek a klorofillhez képest intenzívebb színeződést mutatnak. A DUOLIFE Chlorofil termékben felhasznált klorofillin a klorofill nátriumos-rezes sója, amely az eredeti vegyületnél tartósabb, és jobban oldódik vízben.

Chlorella – a chlorella egy egysejtű édesvízi mikroalga, amely rendkívül gazdag aktív hatóanyagokban. Nagy mennyiségben tartalmaz a klorofillinhez hasonló tulajdonságokkal rendelkező klorofillt, valamint fehérjét (akár 60% tartalom), beleértve az összes exogén aminosavat, amelyek a fehérjék fontos építőanyagai. Ezen felül tartalmaz karotenoidokat (luteint, zeaxantint, asztaxantint), valamint vitaminokat (B-csoport, K-vitamin) és olyan ásványi anyagokat, mint a kalcium, a vas, a magnézium, a cink és a jód. A DUOLIFE Chlorofil étrend-kiegészítőben a chlorella 50% protein-tartalomra van standardizálva.

Árpalé-kivonat – az árpa számos értékes összetevőt juttat be az emberi szervezetbe. Ezek közt megtaláljuk többek közt az oldódó (főleg béta-glükánok) és nem oldódó (főleg cellulóz) rostokat. Az árpa ezen felül számos vitamint juttat a szervezetbe, főleg a B-csoporthoz tartozó vitaminokat, E- és C-vitamint valamint folsavat; továbbá ásványi anyagokat, mint a magnézium, a cink, a réz, a vas és a szelén. Ezen felül aminosavak és polifenolok (főleg flavonoidok) forrása is.

Menta illóolaj – ezt az illóolajat friss borsmenta-levelekből nyerik vízpárás desztillációs módszerrel. Az illóolaj összetevői közt megtalálhatók: a mentol (30–55%), mentol-észterek (acetát és izovalerát), ketonok (menton, izomenton, piperiton és pulegon), mentofurán, monoterpének és terpén-oxidok (jázmon és cineol). Az illatért és az ízért a mentol balkezes izomerje a felelős. A DUOLIFE Chlorofil étrend-kiegészítő ennek az illóolajnak köszönheti frissítő ízét.
A menta támogatja az emésztőrendszer működését és segíti az emésztési folyamatokat. (ID 2092)
A menta segíti az immunrendszer funkcióit. (ID 2093)

A lucerna levélkivonat – az (alfalfa néven is ismert) takarmánylucerna levélzete számos értékes aktív hatóanyagot tartalmaz. Ezek közt megemlítendők:
– Az A-, a B-csoportba tartozó, a C-, a D-, az E- és a K-vitaminok
– ásványi anyagok: kálium, cink, kalcium, foszfor, réz, szilícium és vas (1 g levélben 8 mg vas található – majdnem kétszer annyi, mint a spenótban);
– karotenoidok: béta-karotin (A provitamin);
– klorofill;
– számos enzim;
– aminosavak, beleértve a magas biohasznosulású exogén aminosavakat, amelyek a fehérjék (mint a kollagén) építőanyagát képezik;
– zsírsavak – köztük többszörösen telítetlenek: linol- és linolén-zsírsavak;
– szerves savak: a szervezetben végbemenő energiatermelő folyamatokban (Krebs-ciklus) részt vevő almasav, fumársav és citromsav;
– polifenolok – köztük izoflavonok;
– szaponinok.

Használati útmutató

25-50 ml naponta egyszer étkezés előtt. Minden használat előtt rázza fel. Ne lépje túl a napi fogyasztásra ajánlott adagokat. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. A kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód fontos a szervezet megfelelő működéséhez.

Kinek ajánlott?

Érett bőrre, minden bőrtípusra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duolife Chlorofil étrendkiegészítő, 750 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük