+36 70 349 7053

H-P: 8-20 +36 70 349 7053

Duolife SunVital® Natural Kids Formula, 150 ml

8199 Ft

- +
Cikkszám: DUO-SUN-NKF Kategóriák: , Címke:

Leírás

SunVital®  egy gondosan kiválasztott, természetes eredetű összetevőkből összeállított termék, melyek egy a szinergizmus elveivel összhangban álló, egyedi kompozíciót alkotnak. A SunVital® étrend-kiegészítő a cinkben gazdag, a Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből kinyert, titkos SunVital® formula, valamint méz, gyümölcslevek és számos értékes növénykivonat, többek közt zöld propolisz, bodzagyümölcs, acerola gyümölcs és fokhagyma kivonatának összekapcsolása.

A SunVital®  egy gondosan kiválasztott, természetes eredetű összetevőkből összeállított termék, melyek egy a szinergizmus elveivel összhangban álló, egyedi kompozíciót alkotnak. A SunVital® étrend-kiegészítő a cinkben gazdag, a Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből kinyert, titkos SunVital® formula, valamint méz, gyümölcslevek és számos értékes növénykivonat, többek közt zöld propolisz, bodzagyümölcs, acerola gyümölcs és fokhagyma kivonatának összekapcsolása.

A SunVital® étrend-kiegészítő összetevői: piros szőlő gyümölcslé, szeder gyümölcslé, fekete bodza gyümölcskivonat, csipkebogyó gyümölcslé, méz, acerola gyümölcskivonat, Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből nyert, titkos SunVital® formula, cinktartalomra standardizálva, zöld propolisz kivonat, tökmag-kivonat, fokhagymakivonat és zöld chiretta levélkivonat.

 

Ismerje meg a SunVital® összetevőit!

Piros szőlő gyümölcslé – a szőlő számos értékes vitamin és ásványi anyag gazdag forrása, olyanoké, mint az A, C, B1, B2, B6, PP, E és K vitaminok, folsav, kalcium, vas, magnézium, kálium, foszfor, nátrium, cink, mangán, szelén és fluor. Ezen felül értékes polifenolokat tartalmaznak, amelyek közül érdemes kiemelni a rezveratrolt és az antociánokat. A rezveratrol többek között a szőlőhéjban kerül szintetizálásra gombás fertőzésekre, oxidatív stresszre és UV-sugárzásra adott válaszként;

Szeder gyümölcslé – a szeder a polifenolos antioxidánsok, főleg antociánok és flavonolok gazdag tárháza. Ezen felül a szeder gyümölcse vitaminok (A, C, B-csoport) és ásványi anyagok (kalcium, kálium, foszfor) és szerves savak (ellagdav) értékes forrása, amelyek hozzájárulnak a növény antioxidációs potenciáljához.

Polifenol-tartalomra standardizált fekete bodza gyümölcslé – a fekete bodza gyümölcsében a fő bioaktív összetevők a polifenolok – antociánok/antocianinok (jelentős tartalom; 0,2-1%), flavonolok, szerves savak, C-vitamin, a B-csoportba tartozó vitaminok (beleértve a folsavat is), ásványi anyagok (kálium, kalcium, foszfor) és szénhidrátok (főleg egyszerű cukrok: glükóz és fruktóz).
A fekete bodza segíti az immunrendszer funkcióit. (ID 2134)

Csipkebogyó gyümölcslé – a csipkebogyó egy átlag feletti C-vitamin-tartalmú gyümölcs – 100 g friss gyümölcs 680–1200 mg közötti mennyiséget tartalmaz belőle. A csipkebogyóban előforduló természetes C-vitamint az emberi szervezet kiválóan hasznosítja, és 3-5-ször aktívabb szintetikus megfelelőjénél. A csipkebogyóban több mint 130 aktív vegyület található. A c-vitaminon kívül nagyon nagy mennyiségű antioxidáns és vitamin található meg benne: E és K-vitamin, a B-csoport számos vitaminja, valamint ásványi összetevők, mint a kálium, a kalcium, a magnézium, a foszfor vagy a vas.

Méz – a méz számos értékes energetikai, építő és szabályozó összetevőt visz be a szervezetbe, segítve a szervezet kondícióját. A méz hozzáadása hatékonyabbá teszi a termékben foglalt ásványi és vitamin-összetevők felszívódását. A méz tartalmaz többek közt cukrokat (ebből 70–80%-t glükóz és fruktóz tesz ki, amelyek könnyen felszívódó energiaforrást képeznek), ásványi összetevőket (0,25–0,35%), főleg: káliumot, vasat, kalciumot, nátriumot, mangánt, foszfort, kobaltot, rezet; vitaminokat (főleg C- és a B-csoportba tartozó vitaminokat), valamint polifenolokat (köztük flavonoidokat) és karotenoidokat.

Acerola gyümölcskivonat – 50% C-vitamin tartalomra standardziálva. Az acerola gyümölcse nagyon nagy adag C-vitamint tartalmazó gyümölcs (100 g friss gyümölcsmasszában 1000–4500 mg C-vitamin található). Ezen felül az acerola bőségesen tartalmaz antociánokat és karotenoidokat, köztük béta-karotint (A-provitamin).
A C-vitamin:
– segíti az immunrendszer megfelelő működését,
– segíti a sejtek megvédését az oxidációs stressztől,
– segíti az idegrendszer megfelelő működését,
– segít a helyes pszichológiai funkciók fenntartásában,
– hozzájárul a fáradtság és a kimerültségérzet csökkentéséhez,
– segíti a megfelelő kollagéntermelést a véredények, a csontok, a porcok, a bőr, valamint a fogak és az íny megfelelő működésének biztosítása érdekében,
– hozzájárul a megfelelő energetikai anyagcsere fenntartásához.

SunVital® (Saccharomyces cerevisiae élesztő inaktivált sejtjeiből nyert, titkos formula, cinktartalomra standardizálva) – a készítményben foglalt, megnövelt és standardizált cinktartalmú formula a Saccharomyces cerevisiae élesztő speciális állományainak fermentációs, majd inaktivációs folyamata során kerül kinyerésre.
Élesztő – sok vitamin, ásványi anyag és rost természetes kincsestára, melyek termesztésen és tápláláson, majd enyhe körülmények közötti feldolgozáson és szárításon mennek keresztül, ami lehetővé teszi a tartalmazott vitaminok és ásványi anyagok kölcsönhatását a természetes élesztővel, megalkotva azok „biológiai hátterét”, és garantálva azok tartósságát és minőségét. A kapott végtermék természetes, tökéletesen felszívódó tápláló összetevőt tartalmaz, meghatározott, szabványosított cinkmennyiséggel.

A cink:
– segíti az immunrendszer megfelelő működését,
– segíti a sejtek megvédését az oxidációs stressztől,
– segít a csontok egészségének fenntartásában,
– segít a haj, a körmök és a bőr egészségének fenntartásában,
– segít a helyes látás fenntartásában
– segít a helyes kognitív funkciók fenntartásában,
– hozzájárul a tápláló makroösszetevők helyes metabolizmusának fenntartásához,
– hozzájárul a zsírsavak helyes metabolizmusának fenntartásához,
– hozzájárul az A-vitamin helyes metabolizmusának fenntartásához,
– segíti a megfelelő fehérje-szintézist,
– részt vesz a sejtek osztódási folyamatában.

Zöld propolisz kivonat – Artepilin-C tartalomra standardizálva. A zöld propoliszt a világ egyik legértékesebb propoliszának tartják, amelyet a trópusi régiókban jellemző, brazíliai Baccharis dracunculifolia növényből mézelő méhek gyűjtenek. Zöld színét a növény fiatal szöveteiben jelenlevő klorofillnak köszönheti.

Tökmag-kivonat – a tökmagok olajat tartalmaznak, melynek összetételében főleg értékes telítetlen zsírsavak, fehérjék és karotenoidok (lutein, béta-karotin) vannak jelen. Ezen felül a tökmag számos vitamin (E, C, tiamin, riboflavin, niacin, folsav, B6, A és K-vitamin) valamint ásványi anyag, többek közt cink, kalcium, vas, magnézium, foszfor és kálium kincsestára.

Fokhagyma kivonat– a fokhagymát több mint 4000 éve ismeri a természetgyógyászat.   Flavonoidokat tartalmaz, és az allinban és scordininben felhalmozódott szerves kén jelentős koncentrációja jellemzi. A fokhagyma más értékes összetevőket is tartalmaz, mint például C és B vitaminokat, valamint ásványi anyagokat (foszfort és káliumot).
A fokhagyma antibakteriális hatású. (ID 3209)
A fokhagyma hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez. (ID 1990)

Zöld chiretta levélkivonat – a chiretta számos aktív hatóanyagban gazdag, amelyek értékes tulajdonságai széles spektrumáért felelősek. Ezek közé tartoznak: a szaponinok, tanninok, flavonok, panikulidok és a diterpén-vegyületek (andrografolidok).
A zöld chiretta segíti az immunrendszer támogatását. (ID 3727)
A zöld chiretta segít természetes módon enyhíteni az olyan légúti problémákat, mint a köhögés vagy a torokfájás. (ID 3219)
A zöld chiretta segíti a természetes védelmi mechanizmusokat, különösen a felső légutak szintjén. (ID 3955)
A zöld chiretta hozzájárul a szervezet káros külső hatásokkal szembeni védelméhez is. (ID 3220)

A termék előnyei

– Kizárólag természetes eredetű összetevők
– Vegán
– Standardizált összetevők
– Többnyelvű címke
– Üvegcse
– Mérőedény a csomagolásban
– Szinergikus hatás
– Gluténmentes
– Tartósítószer- és GMO-mentes
– IHHP módszerrel tartósítva

Használati útmutató

Adagolás: 5 ml naponta egyszer, étkezés után, lehetőleg vízzel hígítva A megnövekedett szükséglet idején napi 2 alkalommal 5 ml mennyiségben, étkezés után. Használat előtt mindig rázza fel. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. A szirupot 6 évnél idősebb gyermekek fogyaszthatják. A folyadék kimérése a mellékelt mérőpohárral lehetséges.

Kinek ajánlott?

6 évesnél idősebb gyermekek számára.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Duolife SunVital® Natural Kids Formula, 150 ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük